کفپوش صنعتی

کفسازی صنعتی یا کفپوش صنعتی چیست؟ معماری و طراحی داخلی فضاهای صنعتی متفاوت با دیگر فضاها است و یکی از مهم‌ترین بخش‌ها در طراحی چنین فضاهایی کف پوش یا کفسازی است. کفپوش مناسب فضاهای صنعتی محصولی است که مقاومت بالایی داشته باشد و در اثر رفت و آمد ماشین آلات صنعتی و ابزارهای سنگینی که در صنایع استفاده می‌شوند دچار آسیب دیدگی نشود. متریال و مصالح مختلفی وجود دارد که به عنوان کفپوش صنعتی قابل استفاده هستند و کارایی بالایی دارند.

ویژگی تمام این مصالح مقاومت بالا نسبت به فشار، ضربه و رفت و آمد است. بعضی از این متریال نسبت به آلودگی هم مقاوم هستند و یک لایه محافظ نسبت به جریان الکتریکی هم ایجاد می‌کنند. آشنایی با انواع کفپوش‌ های صنعتی قبل از اجرا آن‌ها موضوع مهمی است.

کف سازی صنعتی

کفسازی صنعتی چیست؟ چند نوع دارد؟ کف پوش صنعتی مناسب چه فضاهایی است؟ مراحل اجرای کفپوش صنعتی به چه صورت است؟ مزایا و معایب استفاده از کفسازی صنعتی چیست؟ کدام نوع از کفپوش‌های صنعتی کاربردی‌تر هستند؟ هزینه اجرای به چه صورت است؟ کفسازی صنعتی یکی از روش‌های مقاوم کردن فضاهای صنعتی است که به دلیل مقاومت و استحکام، کف پوشی ایمن برای این فضاها ایجاد می‌کند. اگر برای واحد صنعتی خود نیاز به کفسازی دارید قبل از اقدام به این کار باید با انواع کفپوش‌ های مناسب این فضاها آشنایی داشته باشید.

کفپوش صنعتی

کفسازی صنعتی یا کفپوش صنعتی چیست؟ معماری و طراحی داخلی فضاهای صنعتی متفاوت با دیگر فضاها است و یکی از مهم‌ترین بخش‌ها در طراحی چنین فضاهایی کف پوش یا کفسازی است. کفپوش مناسب فضاهای صنعتی محصولی است که مقاومت بالایی داشته باشد و در اثر رفت و آمد ماشین آلات صنعتی و ابزارهای سنگینی که در صنایع استفاده می‌شوند دچار آسیب دیدگی نشود. متریال و مصالح مختلفی وجود دارد که به عنوان کفپوش صنعتی قابل استفاده هستند و کارایی بالایی دارند. ویژگی تمام این مصالح مقاومت بالا نسبت به فشار، ضربه و رفت و آمد است. بعضی از این متریال نسبت به آلودگی هم مقاوم هستند و یک لایه محافظ نسبت به جریان الکتریکی هم ایجاد می‌کنند. آشنایی با انواع کفپوش‌ های صنعتی قبل از اجرا آن‌ها موضوع مهمی است.

کفسازی صنعتی چیست؟ چند نوع دارد؟ کف پوش صنعتی مناسب چه فضاهایی است؟ مراحل اجرای کفپوش صنعتی به چه صورت است؟ مزایا و معایب استفاده از کفسازی صنعتی چیست؟ کدام نوع از کفپوش‌های صنعتی کاربردی‌تر هستند؟ هزینه اجرای به چه صورت است؟ کفسازی صنعتی یکی از روش‌های مقاوم کردن فضاهای صنعتی است که به دلیل مقاومت و استحکام، کف پوشی ایمن برای این فضاها ایجاد می‌کند. اگر برای واحد صنعتی خود نیاز به کفسازی دارید قبل از اقدام به این کار باید با انواع کفپوش‌ های مناسب این فضاها آشنایی داشته باشید.

کف پوش بتنی

کفپوش بتنی یکی از انواع کف پوش یا کفسازی صنعتی است که استفاده از آن به تنهایی مگر در شرایط خاص چندان رایج نیست. سطح بتن به گونه‌ای است که راه رفتن روی آن چندان ساده نیست، به همین دلیل در مراکز صنعتی هم این کفپوش گزینه چندان خوبی نیست. البته در فضاهایی که مساحت زیادی دارند و استفاده از دیگر آنها هزینه زیادی دارد، بتن بهترین انتخاب است. همچنین در کارخانجاتی که بخشی از آن‌ها روباز و بخشی دیگر سرپوشیده است یا رفت و آمد خودروهای سنگین به داخل کارخانه هم انجام می‌شود نیز استفاده از کفپوش بتنی به دلیل مقاومت بالاتر به صرفه است.

انواع کفپوش‌ صنعتی

انواع کفپوش‌ های صنعتی برای فضاهای مختلف، متفاوت است و بر اساس فاکتورهایی مانند نوع کسب و کاری که در آن فضا انجام می‌شود، میزان فشاری که به آن وارد شده، نحوه و میزان ترددها و بسیاری موارد دیگر مشخص می‌شود. در یک ساختمان مسکونی امکان تعویض کفپوش هر چند وقت یکبار وجود دارد اما در فضایی تجاری و صنعتی چنین کاری امکان‌پذیر نیست و متریالی که به عنوان کفپوش انتخاب می‌شود باید عمری طولانی و به همان نسبت مقاومتی بالا داشته باشد.

به علاوه بر خلاف کفسازی خانه‌ها و ساختما‌ن‌های اداری که انتخاب کف پوش با سلیقه مصرف کننده انجام می‌شود در کفسازی صنعتی، انتخاب کفپوش و متریال اجرای آن به شرایط کارگاه بستگی دارد. در ادامه چند نمونه از انواع کفپوش‌ های صنعتی برای فضاهای مختلف را معرفی خواهیم کرد. کفپوش‌هایی که در ادامه معرفی می‌شوند برای بیشتر فضاها قابل استفاده هستند اما برای انتخاب بهترین نوع آن‌ها بسته به فضای خود بهتر است از شرکت‌های مجری کفپوش صنعتی نیز راهنمایی بگیرید.

اهمیت استاندارد کفپوش بتنی

هر چند کفسازی صنعتی با انواع مصالح و کفپوش‌های گفته شده کاری تخصصی است و توسط تیم‌های به خصوصی قابل اجرا است اما آشنایی با مراحل آن برای سفارش راحت‌تر و به موقع به تیم مجری اهمیت زیادی دارد. مراحل اجرای کفسازی صنعتی به شرح زیر است.

  • انتخاب شرکت مجری: در مرحله اول برای اجرای کفسازی صنعتی باید شرکت مجری این کار را انتخاب کرد. انتخاب شرکت مجری برای داشتن بهترین کفپوش و کفسازی با مناسب‌ترین هزینه اهمیت زیادی دارد. به منظور انتخاب شرکت مجری می‌توان نمونه کارهای چند مجموعه را بررسی کرد. همچنین تنوع کاری آن‌ها هم اهمیت زیادی در انتخاب دارد.
  • بررسی فضا و انتخاب کف پوش: در مرحله بعد باید بررسی فضا و انتخاب کفپوش انجام شود. بررسی فضا توسط شرکت مجری انجام می‌شود و معمولا در دو مرحله است. در مرحله اول ابتدا متراژ و وضعیت فضا و در مرحله دوم نوع کسب و کار و رفت و آمدها در آن بررسی می‌شود.
  • تخمین و تعیین هزینه: تخمین و تعیین هزینه دیگر مرحله اجرای کفسازی صنعتی است. در این مرحله براساس متراژ، نوع کفپوش انتخابی و تخمین شرکت مجری مبلغی به مشتری اعلام می‌شود.
  • آماده‌سازی کف: بسته به اینکه فضای نیازمند کفپوش صنعتی چه شرایطی داشته باشد و چه نوع کفپوشی برای فضاسازی انتخاب شده باشد ممکن است نیاز به آماده‌سازی کف نیز باشد. آماده‌سازی با تمیز کردن، یکدست کردن و مسطح کردن کف انجام می‌شود.
  • اجرای کف پوش: در نهایت بعد از آماده‌سازی کفپوش انتخابی روی زمین اجرا می‌شود. بسته به نوع محصول ممکن است نیاز به ترمیم کار پس از اجرا نیز باشد.

اجرای کفپوش صنعتی کاری تخصصی است و همان‌طور که در این مطلب گفته شد بعد از انتخاب نوع کفپوش تنها توسط شرکت‌های متخصص در این زمینه امکان‌پذیر است. بتن سخت آریان یکی از مجموعه‌هایی است که سال‌ها است در زمینه کفسازی صنعتی فعالیت می‌کند و سابقه خوبی در این باره دارد. از خدمات مجموعه ما می‌توان به کفسازی انواع پارکینگ، سالن‌های تولید، انبارها و محوطه‌سازی مسکونی و شهری اشاره کرد. برای ثبت سفارش در مجموعه ما و استفاده از خدمات کافی است از طریق شماره‌های تماس موجود در سایت با ما در ارتباط باشید.

تصاویر پروژه