شرکت هپکو

شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو بزرگترین تولیدکننده ماشین آلات راهسازي و معدنی در خاورمیانه با هدف مبنی بر تولید و مونتاژ محصولاتی همچون: بلدوزر، لودر، غلتک، بیل و گریدر تأسیس شد و به منظور بهبود آنها و انتقال دانش فنی از خارج کشور، هپکو همکاري خود را در حوزه هاي محصولات، فروش و خدمات پس از فروش با شرکاي تجاري شامل ولوو، لیبهر،کوماتسو، دایناپک و نیوهلند آغاز نمود

کفپوش صنعتی

کفسازی صنعتی یا کفپوش صنعتی چیست؟ معماری و طراحی داخلی فضاهای صنعتی متفاوت با دیگر فضاها است و یکی از مهم‌ترین بخش‌ها در طراحی چنین فضاهایی کف پوش یا کفسازی است. کفپوش مناسب فضاهای صنعتی محصولی است که مقاومت بالایی داشته باشد و در اثر رفت و آمد ماشین آلات صنعتی و ابزارهای سنگینی که در صنایع استفاده می‌شوند دچار آسیب دیدگی نشود. متریال و مصالح مختلفی وجود دارد که به عنوان کفپوش صنعتی قابل استفاده هستند و کارایی بالایی دارند. ویژگی تمام این مصالح مقاومت بالا نسبت به فشار، ضربه و رفت و آمد است. بعضی از این متریال نسبت به آلودگی هم مقاوم هستند و یک لایه محافظ نسبت به جریان الکتریکی هم ایجاد می‌کنند. آشنایی با انواع کفپوش‌ های صنعتی قبل از اجرا آن‌ها موضوع مهمی است.

کف سازی صنعتی

  • کفسازی صنعتی چیست؟ چند نوع دارد؟ کف پوش صنعتی مناسب چه فضاهایی است؟ مراحل اجرای کفپوش صنعتی به چه صورت است؟ مزایا و معایب استفاده از کفسازی صنعتی چیست؟ کدام نوع از کفپوش‌های صنعتی کاربردی‌تر هستند؟ هزینه اجرای به چه صورت است؟ کفسازی صنعتی یکی از روش‌های مقاوم کردن فضاهای صنعتی است که به دلیل مقاومت و استحکام، کف پوشی ایمن برای این فضاها ایجاد می‌کند. اگر برای واحد صنعتی خود نیاز به کفسازی دارید قبل از اقدام به این کار باید با انواع کفپوش‌ های مناسب این فضاها آشنایی داشته باشید.

 کف پوش بتنی

کفپوش بتنی یکی از انواع کف پوش یا کفسازی صنعتی است که استفاده از آن به تنهایی مگر در شرایط خاص چندان رایج نیست. سطح بتن به گونه‌ای است که راه رفتن روی آن چندان ساده نیست، به همین دلیل در مراکز صنعتی هم این کفپوش گزینه چندان خوبی نیست. البته در فضاهایی که مساحت زیادی دارند و استفاده از دیگر آنها هزینه زیادی دارد، بتن بهترین انتخاب است. همچنین در کارخانجاتی که بخشی از آن‌ها روباز و بخشی دیگر سرپوشیده است یا رفت و آمد خودروهای سنگین به داخل کارخانه هم انجام می‌شود نیز استفاده از کفپوش بتنی به دلیل مقاومت بالاتر به صرفه است.

نحوه اجرا

در استفاده از این نوع هم دقت به مزایا و معایب اهمیت زیادی دارد. از مزایا و معایب استفاده از کفپوش بتومکس می‌توان به مقاومت بالای آن مانند هر کفپوش بتنی دیگری اشاره کرد. دیگر مزیت آن عدم نیاز به کفسازی و زیرسازی مانند کفپوش بتنی است. به دلیل سطح مناسب و حالتی که این محصول دارد با استفاده از آن دیگر نیازی به پوشش اضافه نیست. این کفپوش دارای شرایط نگهداری و نظافت آسانی نیز هست که این مسئله مزیت مهم آن محسوب می‌شود. بتومکس نسبت به بتن یکدست‌ تر است، به همین دلیل نفوذپذیری چندانی به آب، روغن و سایر مواد آلوده کننده ندارد. البته نفوذ ناپذیری نسبت به آب برای این کفپوش صنعتی یک ایراد هم محسوب می‌شود زیرا باقی ماندن آب به خصوص اگر سطح کفپوش چرب بوده باشد، فضایی لغزنده ایجاد می‌کند.

  • برای کفسازی صنعتی استفاده از کفپوش وینیل یا PVC هم کاربردی و مناسب است. این محصول هم سال‌ها است که به عنوان کفپوش صنعتی استفاده می‌شود و به خصوص برای فضاهایی که بودجه کافی برای کفسازی آن‌ها وجود ندارد، گزینه‌ای مناسب است. کفپوش وینیل از جنس پلی وینیل کلراید است و مانند کفپوش اپوکسی به صورت لایه لایه کار می‌شود. لایه رویی کفپوش وینیل ضد اشعه UV، لایه میانی این کفپوش حاوی متریالی برای مقاوم سازی و لایه زیرین آن برای جلوگیری از انحراف کفپوش در اجرا استفاده می‌شود.

اهمیت استاندارد کفپوش صنعتی

به تجربه ثابت شده است که کف یک ساختمان صنعتی نسبت به سایر قسمت های آن در معرض بیشترین تنش ها و تخریب ها قرار می گیرد. این تنش ها و تخریب ها می تواند بر اثر یک یا چند عامل زیر به وجود آید و می توان با کفپوش صنعتی مشکل را حل کرد:

  • برخورد ابزارآلات و قطعات با کف
  • تردد ماشین آلات سبک و سنگین و همچنین لیفتراکها
  • ریختن مواد شیمیایی – روغن ها – حلال ها و … بر روی کف
  • تخلیه و بارگیری مواد و مصالح

این عوامل باعث تخریب و آسیب شدید کف شده و صاحبان صنایع را مجبور می کند هر چند سال یکبار با صرف هزینه های زیاد ، حتی در پاره ای مواقع توقف موقت تولید ، کف واحد مربوطه را ترمیم یا بازسازی نمایند.در سراسر دنیا هم اکنون ده ها سال است که محصولات کفپوش صنعتی کرودور به عنوان یک گزینه مناسب جهت کفسازی صنعتی پذیرفته شده و اجرا میشوند. نمونه هایی از این محصولات وجود دارند که بیش از ۵۰ سال قبل اجرا شده و تحت انواع تنش ها قرار دارند و همچنان آسیب جدی ندیده اند.

تصاویر پروژه